Kevin Rinkes

Kevin RinkesKevin Rinkes is eigenaar van Rinkes Hondenschool. Zijn hele leven draait om honden, hij is er dag en nacht mee bezig. Hij doet niets liever dan het trainen en begrijpen van honden. Op latere leeftijd is hij de opleiding Dierenverzorging & Management gaan volgen. Hierbij heeft hij zich nog meer kunnen verdiepen in het gedrag van honden. Hij heeft in deze periode veel werkervaring opgedaan. Onder andere bij vliegbasis Woensdrecht (politiehonden) en verschillende hondenscholen.

De meeste werkervaring heeft hij opgedaan bij een stichting die getraumatiseerde honden opvangt uit het buitenland. Deze werden in verschillende roedels in de stichting geplaatst. Hij was verantwoordelijk voor het trainen van deze honden. Hierbij kunt u denken aan honden die de eerste jaren van hun leven in een kelder hadden geleefd, honden die aan een boom opgehangen waren en zwaar mishandelde en getraumatiseerde honden. Veel van zijn trainingsmethodes heeft hij van en met deze honden geleerd.

Daarnaast heeft hij nog verschillende cursussen en workshops gevolgd voordat hij Rinkes Hondenschool is begonnen. Hij vindt een fijne stabiele band met de hond heel erg belangrijk. De hond en baas moeten plezier aan elkaar beleven.

Rinkes Hondenschool
Vaartweg 2
4711 RZ Sint-Willebrord
Mobiel: 06 – 24 27 40 14